Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ : Βιωματικό Εργαστήρι στο Δήμο Αγράφων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Βιωματικό Εργαστήρι στο Δήμο Αγράφων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ με τίτλο: «Νέες μορφές Τοπικής Απασχόλησης και Ανάπτυξης στα Άγραφα» 
Την Τρίτη 23/01/2018, και ώρα 09.00-17.00 & την Τετάρτη 24/01/2018, και ώρα 09.00-17.00, θα πραγματοποιηθεί Βιωματικό Εργαστήρι για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, με τίτλο «Νέες μορφές Τοπικής Απασχόλησης και Ανάπτυξης στα Άγραφα». 
 Η δράση απευθύνεται στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD) και θα υλοποιηθεί στην αίθουσα του Ξενώνα Μάκκα, στο χωριό Κρέντη, τις προαναφερθείσες ημέρες και ώρες. 
 Το πρόγραμμα της διημερίδας αποβλέπει στη μάθηση εκ μέρους των ωφελούμενων εναλλακτικών τρόπων και διαδικασιών ανάπτυξης τοπικής βιοποριστικής απασχόλησης αλλά και της συλλογικής παροχής κοινωνικών και δημοτικών υπηρεσιών προς τους ίδιους και τις οικογένειές τους προκειμένου: 
 - είτε να αυτοαπασχοληθούν οι ίδιοι, 
 - ή να συμβάλλουν στην απασχόληση των οικείων τους, 
- να βελτιώσουν την πρόσβασή τους σε κοινωνικές και δημοτικές υπηρεσίες από τις οποίες σήμερα εξαιρούνται λόγω οικονομικής αδυναμίας. 
 Για Δηλώσεις Συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε έως την Παρασκευή 19/01/2018 στην κα Κατερίνα Καλαντζή στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας (Γεωργίου Καραϊσκάκη 1, Καρπενήσι Τηλ.: 2237350725). 
Σημειώνεται ότι η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εγκεκριμένης Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016 - Κ.Σ. Ευρυτανίας με Κωδικό/MIS 5000186», από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Π.Ε. Ευρυτανίας, και την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.), για τις ανάγκες του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)

Δεν υπάρχουν σχόλια: