Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ: Έπεσε η αυλαία του Πολιτιστικού Αυγούστου του Δήμου Αγράφων

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του Πολιτιστικού Αυγούστου του Δήμου Αγράφων, με την εκδήλωση που συνδιοργάνωσε με το Κατηχητικό Σχολείο Κρέντης της Ι.Μ. Καρπενησίου και το Σύλλογο Νέων Κρέντης. 
 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 στην κεντρική πλατεία Κρέντης, παρουσία σχεδόν όλων των κατοίκων του χωριού, αλλά και πάρα πολλών επισκεπτών. 
 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η αναπαράσταση του ξεφλουδίσματος καλαμποκιού, παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα των ενηλίκων και των μικρών παιδιών του Κατηχητικού, που έκλεψαν την παράσταση, ενώ τιμήθηκαν η ιατρός κ. Αντωνία Τσίνα, ο Καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Ανδρέας Καμπιζιώνης, η πρόεδρος των Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι» κ. Ελευθερία Νικοπούλου και ο ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Δημήτρης Πέγκας και το Ράδιο Βούλπη για την προσφορά τους. 
Τέλος απονεμήθηκαν και οι πρόοδοι των μαθητών του παραρτήματος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Καρπενησίου. 
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων Λεωνίδας Τελώνης, Γρηγόρης Παπαθανάσης, Τσιάμης Θεόδωρος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου που γέμισαν την κεντρική πλατεία Κρέντης.
Φωτο: Αγιος Νεκτάριος Κρέντης

Δεν υπάρχουν σχόλια: