Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Γιατρός στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γρανίτσας

Γράφει ο κ. Αλέξης Καρδαμπίκης (alexis kardabikis)


Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ αλλά αναγκαίο και το ξεβούλωμα των αυτιών...
Επέστρεψε στη θέση του στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γρανίτσας ο ιδιαίτερα αγαπητός στα χωριά μας, Ιατρός Παναγιώτης Τσίγκας μετά το τέλος της αδείας του. 
Ως γνωστόν ο Παναγιώτης Τσίγκας είναι ο πρώτος γιατρός με ειδικότητα που διορίστηκε πέρα από τον Αγραφιώτη ποταμό πριν περίπου πέντε χρόνια . 
 Ελπίζω, οι φωστήρες του Καρπενησίου κλπ , να μην αρχίσουν πάλι να τον τρέχουν για να καλύψει όλες τις ελλείψεις και τις αμαρτίες του ΕΣΥ. 
 Το έχουμε ξαναπεί, πριν από ένα χρόνο , το λέμε συνέχεια και θα το ξαναπούμε, ελπίζοντας να ξεβουλώσουν κάποια αυτιά που θυμούνται τις ελλείψεις του ΕΣΥ μόνο όταν πεθαίνει κάποιος ξαφνικά αβοήθητος στα χωριά μας. 
 Αμεσα να επισκευαστούν όλα τα περιφερειακά ιατρεία των χωριών μας, να εξασφαλιστούν χώροι διαμονής και διατροφής των γιατρών και να τους δοθούν αυτοκίνητα ή να καλυφτούν τα καύσιμα όταν πηγαίνουν στα χωριά της περιοχής μας. 
Είναι αδιανάητο να ζητάμε από ένα γιατρό των 800 ευρώ να πληρώσει από την τσέπη του να πάει από το Ραπτόπουλο ή τη Γρανίτσα, στη Σιβίστα, στα Κέδρα, στη Βελαώρα, στο Νέο Αργύρι κλπ. 
 Στις περισσότερες δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας όπως νησιά και ορεινά μέρη έχουν δοθεί εκτός απο τα κίνητρα του υπουργείου Υγείας και περεταίρω κίνητρα από την περιφερειακή ή την τοπική αυτοδιοίκηση. 
 Αν δεν γνωρίζουν τον τρόπο, μπορούμε να τους τον υποδείξουμε, με παραδείγματα και τηλέφωνα συνάδελφών τους που ήδη το κατάφεραν. 
 Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος γιατί οι γιατροί στις προκηρύξεις δεν προτιμούν τα χωριά μας, αλλά άλλα μέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: