Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Επιτυχημένη η Συμμετοχή της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην κλαδική έκθεση MEAT DAYS & DAIRY EXPO 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην κλαδική έκθεση “Meat Days & Dairy Expo 2016, που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2016. 

 H συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα προβολής και προώθησης προϊόντων σχετικά με το κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα κατεψυγμένα τρόφιμα σε εθνικό επίπεδο, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

 Το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας, το οποίο φιλοξένησε σημαντικές επιχειρήσεις του πρωτογενή τομέα απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια, με τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας μας να προβάλουν μερικά από τα εξαιρετικά προϊόντα που παράγονται στον τόπο µας. 

Προϊόντα όπως παραδοσιακά τυριά, γνήσια γαλακτοκομικά, μοναδικά κρέατα και πουλερικά , χειροποίητα αλλαντικά πήραν τη θέση τους στο περίπτερο της Στερεάς και πρόσφεραν στους επισκέπτες ένα αυθεντικό ταξίδι εκλεκτών γεύσεων. 

 Η ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων μεταποίησης και τυποποίησης της περιοχής, αποτελούν βασική επιδίωξη της Περιφερειακής Αρχής της Στερεάς Ελλάδας και κατά τη νέα προγραμματική περίοδο. 

 Μέσα από αντίστοιχες στοχευμένες δράσεις, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συνεχίσει να επενδύει στην προβολή των προϊόντων της και να αναδεικνύει με ενιαίο τρόπο το σύνολο του παραγωγικού της κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: