Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μπακόλας : Η Προγραμματική μου σύμβαση με τους Ευρυτάνες

Τηρώντας  δέσμευσή  του ο Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας με το συνδυασμό του Ιατρού Θανάση Γιαννόπουλου «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ»  δίνει στη δημοσιότητα σήμερα Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 την προγραμματική του σύμβαση με τους όπου γης Ευρυτάνες αδελφούς του. Ενός προγράμματος για την Ανάπτυξη και την Ευημερία της Ευρυτανίας, μιας Ευρυτανίας Μεγάλης και Ισχυρής, Υπερήφανης και Παραγωγικής και Ισόρροπα Αναπτυσσόμενης.
Το όραμα του και οι προτάσεις του για την ανάπτυξη της Ευρυτανίας δημοσιεύτηκαν πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2012 και όχι σε περίοδο προεκλογική, έχοντας πίστη και μεθοδευμένη στρατηγική έτσι ώστε να κάνει πράξη το όραμα του για την Ευρυτανία μας.
Ταυτόχρονα προχωρά σε μια καινοτόμο ιδέα συμμετοχικής διαδικασίας για τους Ευρυτάνες.
Καλεί κάθε υποψήφιο μεμονωμένα ως πρόσωπο αλλά και ως συνδυασμό για την περιφέρεια να καταθέσουν το όραμά τους και τα προγράμματά τους δηλώνοντας άπαντες στον Ευρυτανικό λαό τι προτίθενται να πράξουν σε περίπτωση μη τήρησης του προγραμματικού τους λόγου.
Τέλος δηλώνει πως όταν άλλοι θα σπέρνουν διχασμό θα αγωνίζεται να ενώσει και να δραστηριοποιήσει τους Ευρυτάνες πέρα και πάνω απ όλα για ένα τόπο που δικαιούται να έχει μέλλον για όλους μας και κυρίως για την νέα γενιά που ακολουθεί γεμάτη εφόδια και διάθεση για δημιουργία και ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: