Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Περιοδεία του συνδυασμού "Συμφωνία για την Στερεά" στα χωριά των Αγράφων

Στα χωριά των Αγραίων-Απεραντίων βρέθηκαν το Σάββατο ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς με τον συνδυασμό "Συμφωνία για την Στερεά" κ.Αθανάσιος Γιαννόπουλος,και η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ.Μαρία Γαλανού.
Συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης επισκέφτηκαν τα χωριά Βίνιανη, Κερασοχώρι, Κρέντη, Παλαιοκατούνα, Βούλπη, Λιμέρι, Λιθοχώρι, Γρανίτσα, Ραπτόπουλο, Τοπόλιανα, Βελαώρα, Δυτική &Ανατολική Φραγκίστα.
Όλοι μαζί άκουσαν και συζήτησαν τα προβλήματα των κατοίκων
,προβλήματα της καθημερινότητας τους (κακό οδικό δίκτυο,Ανεργία , ελλειπής περίθαλψη υγείας κ.α ) ενώ ανέλυσαν το πρόγραμμα του συνδυασμού για να βγει η Ευρυτανία και δει τα χωριά των Αγράφων από την αφάνεια .
Στην περιοδεία αυτή η κ.Γαλανού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες αλλά και απλούς πολίτες και να διαπιστώσει μετά λύπης τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην Δυτική Ευρυτανία με κυριότερο το πρόβλημα των Αγροτικών Ιατρείων και την έλλειψη ιατρικού προσωπικού.
Η ίδια επανέλαβε τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί  εστιάζοντας στην στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων αλλά και στην ανάγκη  της ισόρροπης ανάπτυξης όλου του νομού.
Επισήμανε, ότι αυτή η σύγκλιση μπορεί να έρθει μόνο μέσα από παρεμβάσεις ουσίας, με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα, αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών, δημιουργίας υποδομών και στήριξης του πρωτογενούς τομέα .




Δεν υπάρχουν σχόλια: