Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Με τους ΑΝ.ΕΛ ο Μαρκάτος !

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ π. ΠΡΥΤΑΝΗ ΕΜΠ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι μια νότα αισιοδοξίας στη σημερινή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι συμβάλλουμε αποφασιστικά στην ανατολή ενός νέου πολιτικού πολιτισμού χωρίς τους φανατισμούς, τις αγκυλώσεις και την ορολογία του εμφυλίου. Ενός πολιτισμού ανοικτού σε διάλογο και δράση για το καλό της πατρίδας μας.
Αφουγκραζόμενοι, όπως πάντα, τις ελπίδες και προσδοκίες του λαού μας, ξεκινάμε όλοι μαζί την κρίσιμη μάχη για τις Ευρωεκλογές.
Εάν εκλεγώ υπόσχομαι να συμβάλλω ενεργά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που μαστίζουν τη χώρα μας, αλλά και την Ευρώπη γενικότερα. Να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο :
- Κονδύλια για την εξάλειψη της τρομακτικής ανεργίας των νέων μας και των συνεπειών της.
- Αξιοπρέπεια για την Τρίτη ηλικία, με συντάξεις τουλάχιστον στο 60% της μέσης ετήσιας αμοιβής και επαρκή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
-Συνθήκες αξιοπρεπούς διαπραγμάτευσης μισθών και ημερομισθίων για τον εργαζόμενο πληθυσμό.
-Ισότιμη συμμετοχή της χώρας μας στην ΕΕ, όπως άλλωστε προβλέπεται από το καταστατικό ‘Ιδρυσής  της. ΠΟΤΕ ΠΙΑ επί γονάτων διαπραγμάτευση.
-Επιστροφή του αναγκαστικού Δανείου που η Γερμανία μας οφείλει.
-Διεθνή Τιμωρία της Τρόικας που επέβαλλε με τα Μνημόνια την, χωρίς καν αποτέλεσμα, φτωχοποίηση του λαού μας και την καταστροφή της παραγωγικής μας βάσης.
-Να αντιμετωπίσουμε την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ  με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, δεδομένων των προκλήσεών της σε Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη.
-Να κάνουμε τις απαραίτητες συμμαχίες στο Ευρωκοινοβούλιο ώστε να ξεπεράσουμε την κοινωνικοοικονομική κρίση της ΕΕ  και μαζί κάθε κίνδυνο διάλυσής της.
-Να αποκαταστήσουμε το Δημοκρατικό έλλειμμα στην ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: