Ελάτε στην παρέα μας !

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Η Στερεά σε νέα τροχιά- Βαγγέλης Αποστόλου" στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας

Θωμάς Κώτσιας- Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας.
Ο Θωμάς Κώτσιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωρίο Βαλαώρα, της Δυτικής Ευρυτανίας το 1955. Τελείωσε το Γυμνάσιο στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας και είναι απόφοιτος της Σχολής Εργοδηγών Χημικών του Κοντοράβδη. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. 
 Μετά από πολλές εργασίες, τα τελευταία 34 χρόνια εργάζονταν βάρδια σαν Χειριστής μονάδων παραγωγής στα διυλιστήρια των Ελληνικών Πετρελαίων στον Ασπρόπυργο Αττικής. 
Σήμερα είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ και μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στον τόπο καταγωγής του και την Αθήνα. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση, μέσα από τις γραμμές της αριστεράς και εκλέγονταν αδιάλειπτα επί 32 χρόνια στα συνδικάτα του κλάδου των πετρελαίων σε διάφορες θέσεις ευθύνης καθώς και σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρείας. Συμμετείχε δραστήρια και επί μακρόν στο Σύλλογο των Απεραντίων της δυτικής Ευρυτανίας που ζουν στην Αθήνα καθώς και στην έκδοση του περιοδικού «Απεραντιακά» του Συλλόγου. 
Αρθρογραφεί για πολλά χρόνια σε διάφορα έντυπα και τοπικές εφημερίδες της Ευρυτανίας και συμμετείχε πάντα ενεργά και δραστήρια στην ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων του νομού Ευρυτανίας. 
Είναι άριστος γνώστης της Ευρυτανίας, αφού περιφέρεται για χρόνια στα βουνά, τα φαράγγια, τα ποτάμια, τις λίμνες και σε όλα τα μοναδικά Ευρυτανικά τοπία, επικοινωνώντας με τους ανθρώπους που έχουν απομείνει στον τόπο. Γνωρίζει τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων της και είναι αποφασισμένος με το ίδιο πάθος να συνεχίσει να αγωνίζεται για τον τόπο του από όποια θέση του εμπιστευτούν οι Ευρυτάνες με αφορμή την υποψηφιότητα του σαν Αντιπεριφερειάρχης στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας...
Διαβάστε περισσότερα :ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: